Előadások

AKASZTOTT EMBER

Avagy a Kiszámíthatattlan jövő. Standup, színház, báb és improvizáció. Kötélen lógva mosolyogva várni, hogy mi lesz... Háború, járvány, rezsiválság és infláció szőnyegbombázza mindennapjainkat, de hogyan lehet ezt túlélni? Úgy, hogy sz*runk rá! Úgy, hogy élvezzük a változást. Élvezzük, hogy végre e...

Avagy a Kiszámíthatattlan jövő. Standup, színház, báb és improvizáció. Kötélen lógva mosolyogva várni, hogy mi lesz... Háború, járvány, rezsiválság és infláció szőnyegbombázza mindennapjainkat, de hogyan lehet ezt túlélni? Úgy, hogy sz*runk rá! Úgy, hogy élvezzük a változást. Élvezzük, hogy végre elhagyjuk a langymeleg hétköznapokat és kíváncsian kibújunk a tréningruhaszagú komfortzónánkból. Úgy, hogy nevetünk a problémáinkon, de leginkább Mogácson, mert ebben az előadásban a nézők testesítik meg a kiszámíthatatlan jövőt, Mogács pedig hátrakötött kézzel fejest ugrik az ismeretlenbe.

MOGÁCS LABOR

Kísérleti tesztest. Mogács laboratóriumában kotyvasztja ki azt szérumot, amivel szórakoztatja a nagyérdeműt. Aki szeretne kísérleti patkány lenni és megnézni a félig kész történeteket, a csiszolatlan ötleteket, ott akar lenni a poénok születésénél, csatlakozzon a laborhoz!

Kísérleti tesztest. Mogács laboratóriumában kotyvasztja ki azt szérumot, amivel szórakoztatja a nagyérdeműt. Aki szeretne kísérleti patkány lenni és megnézni a félig kész történeteket, a csiszolatlan ötleteket, ott akar lenni a poénok születésénél, csatlakozzon a laborhoz!

ONLINE ELŐADÁSOK

Egy jegyet az egész családnak. Standup, improvizáció, bábok. Felvett színházi produkciók és olyan élő előadások közvetítése, amibe az online közönség is beleszólhat. Mindezt otthona kényelmében, barátokkal vagy családdal egy pohár ital mellett nézheti... ahhhh. Egy műsor, amiben bármi megtörténhet,...

Egy jegyet az egész családnak. Standup, improvizáció, bábok. Felvett színházi produkciók és olyan élő előadások közvetítése, amibe az online közönség is beleszólhat. Mindezt otthona kényelmében, barátokkal vagy családdal egy pohár ital mellett nézheti... ahhhh. Egy műsor, amiben bármi megtörténhet, de nem láthatja bárki.

BOLONDOK HAJÓJA

A Mogács Dániel elindította a Bolondok hajóját a közönség tengerén. Felkérte Janklovics Pétert, hogy evezzen ki vele e veszélyes vizekre. A két bolond megannyi karakter bőrébe bújva a nézők irányításával, kitalált történetekkel, rögtönzött helyzetekkel, szívvel és lélekkel szórakoztatnak. Alámerülne...

A Mogács Dániel elindította a Bolondok hajóját a közönség tengerén. Felkérte Janklovics Pétert, hogy evezzen ki vele e veszélyes vizekre. A két bolond megannyi karakter bőrébe bújva a nézők irányításával, kitalált történetekkel, rögtönzött helyzetekkel, szívvel és lélekkel szórakoztatnak. Alámerülnek a nagyérdemű által gerjesztett kiszámíthatatlan habokba, és nincs náluk mentőöv. Standup, improvizáció, zene — minden előadás más és más, csakúgy, mint a tenger.